Natečaji in razpisi - Aktualno

 • Vabljeni k udeležbi na srečanju mednarodne skupine YouthMetre


  15. 11. 2016
  Zavod Nefiks, Ob dolenjski železnici 12, LJ

  04-11-2016

  youth-metre

  Zavod Nefiks v sodelovanju z belgijskimi partnerji ARS for Progress vas vabi k udeležbi na srečanju študijske skupine YouthMetre, ki bo potekalo 15. novembra 2016 med 9.30 in 18.30 v prostorih Zavoda Nefiks v Ljubljani. Glavna tema bo spoznavanje Evropske strategije za mlade in iskanje načinov, kako lahko tudi vi aktivno vplivate na spremembe, ki se dogajajo v vašem okolju in se dotikajo tem, ki so pomembne za mlade. Spoznali boste tudi aplikacijo YouthMetre, ki so jo zasnovali v Belgiji z namenom povezovanja mladih s političnimi odločevalci.

  Študijsko skupino bodo vodili belgijski trenerji iz organizacije ARS for Progress in bo potekala v angleščini. Delo bo potekalo v sproščenem vzdušju, veliko bo skupinskega dela in aktivnega vključevanja v debato. Eden izmed udeležencev bo dobil priložnost udeležbe na treningu za multiplikatorje aplikacije YouthMetre, ki bo potekal decembra v Bruslju.

  Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca.

  Več informacij najdete tukaj in na uradni spletni strani, za vprašanja pa so vam na voljo na naslovu international@nefiks.si.

  Vir: Zavod Nefiks


Novice nam posredujejo tudi...