Zaposlovanje - Aktualno

 • NA ZDRUŽENJU DROGART OBJAVLJAJO PROSTO DELOVNO MESTO NA PROGRAMU IZBERI SAM


  Prijave sprejemajo do 13. avgusta.

  10-07-2018

  Na Združenju DrogArt objavljajo prosto delovno mesto strokovnega delavca/ke na programu Izberi sam, razvoj in izvedba aktivnosti na področju zmanjševanja škodljivih posledic alkohola ter mladinskega dela.

  Opis dela: strokovno delo na programu Izberi sam, razvoj in izvedba aktivnosti na področju zmanjševanja škodljivih posledic alkohola ter mladinskega dela, sprotno oblikovanje novih odzivov na zaznane potrebe ciljne skupine (mladi, strokovni delavci/-ke), sodelovanje s pomembnimi akterji v nočnem življenju, lokalno skupnostjo in drugimi partnerji, mentorsko delo z mladinskimi delavci/-kami, pisanje prispevkov za spletno stran, pomoč pri administraciji in pripravi razpisov in poročil ter druga dela na programu Izberi sam.

   

  Gre za zaposlitev za polni delovni čas za določen čas (nadomeščanje porodniške) predvidoma do oktobra 2019, pričetek dela je v septembru.

   

  Zainteresirani najdete več informacij o pogojih za zaposlitev, med drugim se zahteva strokovni izpit na področju socialnega varstva, na spletni strani Združenja DrogArt. Prijave sprejemajo do 13. avgusta.


Novice nam posredujejo tudi...