Prosti čas - Aktualno

 • Evropski mladinski dogodek (EYE 2020) je prestavljen!

  20-03-2020

  Obveščamo vas, da je Evropski mladinski dogodek (EYE 2020) prestavljen! 

  Na podlagi ukrepov, ki jih je sprejela francoska vlada in Evropska unija za preprečevanje širjenja korona virusa se je Evropski parlament odločil, da prestavi Evropski mladinski dogodek. Odločitev Evropskega parlamenta je bila sprejeta z namenom zagotavljanja izrednih preventivnih ukrepov v povezavi s širjenjem COVID-19. 
  S sprejetimi ukrepi se strinjamo tudi na Mladinskem svetu Slovenije in podpiramo prestavitev Evropskega mladinskega dogodka. 

  Varnost in zdravje sta prvem mestu.

  Nov datum Evropskega mladinskega dogodka vam bomo sporočili takoj, ko ga sprejme Evropski parlament. Po potrditvi novega datuma vam bomo poslali tudi informacije kako je z udeležbo skupine MSS in s financiranjem udeležbe.
  Trenutno ni potrebe po vaši, individualni, odpovedi udeležbe na dogodku. Priporočamo, da prijavo, ki ste jo naredili na stani Evropskega parlamenta oziroma EYE-a 2020 pustite nespremenjeno, saj lahko preklic prijave na strani Evropskega parlamenta vpliva na udeležbo na prestavljenem dogodku. Podatki o vaši prijavi bodo shranjeni. Ko bomo izvedeli nov datumu prestavljenega dogodka in dodatne informacije s strani Evropskega parlamenta se bomo nadalje odločili kako bo s trenutnimi prijavami in udeležbo na dogodku. 

  Prispevek, ki ste ga nakazali na račun Mladinskega sveta Slovenije, 20 EUR, vam bomo vrnili. V zvezi z vračilom denarja vas bomo še kontaktirali, ko dobimo več informacij in ko se zadeve in ukrepi v povezavi z korana virusom v Sloveniji umirijo.

  Zahvaljujemo se vam za pripravljenost za sodelovanje na dogodku in razumevanje. 


Novice nam posredujejo tudi...