Prosti čas - Aktualno

 • Zdravilna Gong kopel z uvodno meditacijo Čiščenja Čaker


  23.01.2022 ob 19:00
  Ajdovščina

  21-01-2022

  Lepo vabljeni na zdravilno Gong kopel z uvodno meditacijo Čiščenja čaker z Nadangelom Rafaelom 23.01.2022 ob 19:00 v Ajdovščino.
  Čakre so energetski centri v našem telesu. Z raznimi strahovi, travmami, negativnimi sugestijami se čakre "zamašijo". Njihova pretočnost pa je močnega pomena. Najprej bomo s pomočjo Nadangela Rafaela z zdravilno meditacijo, ki bo energetsko močno podprta, sprožili procese samozdravljenja in prečistili vseh sedem energetskih centrov. Nato bomo s čudovitimi vibracijami Gonga Plutona ter ostalimi instrumenti prebijali blokade, ki bodo še ostale in tako poskrbeli, da bomo spet energijsko popolnoma pretočni. Obenem pa bomo z mogočno Reiki zdravilno energijo podpirali preboj blokad.
  Meditacijo bo vodila Aleksija Švara - Terapevtka po metodah Usui, Imara ter Kundalini Reikija ter voditeljica meditacij. Za njo je pet let in pol izvajanja individualnih reiki terapij ter leto in pol vodenja meditacij in seveda kar nekaj dela na sebi.
  Gong kopel bo vodila Tamara Čefarin, bio terapevtka po Ogorevcu in Pretnerju ter glasbenica, katere srce je osvojil Gong. Gong je v njeno življenje prišel že kar nekaj let nazaj, zadnja tri leta pa se z njim spogleduje vsak dan. Izvaja individualne in skupinske Gong kopeli, ki jih podpre tudi s himalajski skledami, koshi zvončki in ostalimi instrumenti. ????
  Izmenjava energije 22 euro
  OBVEZNE PREDHODNE PRIJAVE NA:
  Aleksija - 031 556 838
  Tamara - 040 553 990
  ali v INBOX 


Novice nam posredujejo tudi...