Prosti čas - Aktualno

 • sprememba komuniciranja je odločitev!


  7.10.2021
  Na spletu

  17-09-2021

  Učinkovito komuniciranje je eden od temeljnih pogojev za uspešno delovanje organizacije. Ključno je za vsa področja delovanja: od zagovorniških akcij, do promocije organizacije in uspešnega pridobivanja sredstev, tako projektnih kot donatorskih.

  Za spremembo komuniciranja obstaja več načinov: od spremembe komuniciranja pri eni sami kampanji, do temeljite spremembe organizacije. Ne glede na izhodišče so pri odločitvi za spremembo najpomembnejše vztrajnost, motivacija in temeljita samorefleksija.

  V CNVOS organiziramo kratko, a intenzivno delavnico s Katarzyno Batko-Tołuć, programsko direktorico poljske mreže Citizens Network Watchdog Poland, ki smo jo spoznali na lanski nacionalni nevladniški konferenci, ko je z nami delila znanje o tem, kako pridobiti in ohraniti zaupanje podpornikov. Katarzyna Batko-Tołuć bo v dveh šolskih urah razložila, zakaj je komuniciranje nevladnih organizacij tako pomembno, udeležencem pa bo pomagala tudi pri diagnosticiranju lastnega komuniciranja in predstavila pomembne reforme, ki jih je treba uvesti za boljše komuniciranje.

  Udeleženci bodo na delavnici razmišljali o jeziku, ki ga uporabljajoskupinah, s katerimi komunicirajokomunikacijskih kanalih, ki jih uporabljajo pri svojem deluglavnih sporočilih in o tem, kaj je pri komuniciranju njihove organizacije sprejemljivo in kaj ne.

  Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

  Na delavnico se prijavite prek spodnjega obrazca. Da bo delavnica za vse udeležence karseda koristna, je število udeležencev omejeno. Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na področju komuniciranja v nevladnem sektorju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. pomagalo v praksi. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bomo udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bomo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred


Novice nam posredujejo tudi...