Prosti čas - Aktualno

 • Tabor za aktivistke_e


  23.10.2020

  02-10-2020

  Med 23. in 25. oktobrom Društvo DIH organiziramo nov tabor. Tokratna tematika je aktivizem!
  Rdeča nit tabora bo podajanje mladim LGBTQIA+ aktivistom, primarno tistim, ki živijo izven Ljubljane, orodij, potrebnih za ustvarjanje trajnostne družbe in efektivne kampanje znotraj lokalnih okolij.
  Izvajale_i bomo delavnice na teme, kot so na primer razpolaganje z denarjem, ko so sredstva omejena, učinkovita uporaba socialnih omrežij in ustvarjanje uličnih akcij. Izvajale_i jih bomo s pomočjo strokovno podkovanih gostujočih govork_cev tekom celotnega vikenda. Ob petkovem in sobotnem večeru bo pa čas za sprostitev in počitek z bolj umirjenimi aktivnostmi.
  Ta tabor bo potekal od petka dopoldne do nedelje zvečer. Potekal bo znotraj, zato ne potrebujete veliko zunanjih oblačil. Ne pozabimo pa, da bo pozni oktober in zna biti hladno. Točno lokacijo tabora še sporočimo, zato nas budno spremljajte na socialnih omrežjih Društva DIH za dodatne informacije. Delavnice in druge fasilitirane aktivnosti bodo potekale v angleščini, sicer pa naša ekipa govori tudi Slovensko. Med taborom bomo poskrbele_i za hrano ter prenočišča.
  Kaj potrebujemo od udeležencev?
  Da ste stare_i 15 ali več
  Informacije o potrebah prevoza - koordinirale_i bomo sistem deljenja avtomobilov. Zato prosimo, da sporočite, ali lahko prevoz nudite ali ga potrebujete. Za stroške se dogovorite z voznicami_ki
  Prinesite topla in udobna oblačila, copate, brisače in posteljnino.

  https://docs.google.com/forms/d/1oKOr6bLpnbf8Pp7LSNPfDYPLFBc3dJu2MOZEy59Kv7w/viewform?ts=5f68b0a0&gxids=7757&fbclid=IwAR2wNeOAf4WzwrKh1Q0f8Q5Wv_-ZN6SphBLQmk1EWSmhxs-HLVm4ScQIELk&edit_requested=true


Novice nam posredujejo tudi...