Natečaji in razpisi - Aktualno

 • Poziv animatorjem StopTrik MFF


  31. 07. 2018
  Maribor

  12-06-2018

  8. Festival StopTrik vabi k prijavi animacij v tekmovalna programa!!! Prijavite svojo animacijo do 31. 7. 2018 in se nam pridružite v Mariboru in Lodzu!

  Praznovanje svetovne stop animacije brez rdeče preproge! Iščemo najboljše 3-dimenzionalne ročno narejene filme, eksperimentalne in tradicionalne. Ne glede na to, ali so narejeni v studiih, umetniških šolah, “Janezovi garaži” ali v nad-urah v vašem ateljeju, si želimo, da jih vidimo vse, se spoznamo na festivalu, sodelujemo v razpravah, delavnicah, razstavah in zabavah, ki nas spodbujajo skozi celoten festivalski čas dvakrat, v Sloveniji in na Poljskem. Želimo, da o vašem delu, umetnosti in veščini razpravljajo drugi umetniki in strokovnjaki, predvsem pa občinstvo, glavna žirija StopTrik MFF, ki prihaja na festival iz vseh uglednih kontekstov mestnega življenja ter iščejo v vaših filmih čustva, modrost, zabavo in presenečenje.

  Več informacij TUKAJ.

  Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org


Novice nam posredujejo tudi...