Natečaji in razpisi - Aktualno

 • Natečaj Prostovoljec leta 2017


  12. 02. 2018

  12-02-2018

  Mladinski svet Slovenije objavlja javni natečaj, po katerem bomo na podlagi prijav izbrali Naj prostovoljke, Naj prostovoljce, Naj mladinskega voditelja, Naj prostovoljski in Naj mladinski projekt leta 2017. Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naj naslov v treh starostnih kategorijah, in sicer: do 19 let, od 20 do 29 let ter 30 let ali več. Kot starostno mejo bomo upoštevali starost, dopolnjeno v letu 2017. Z namenom promocije organiziranega prostovoljskega dela bomo izbirali tudi Naj prostovoljski projekt, z namenom promocije mladinskega dela pa Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt.

  Rok in način prijave: prijavnice naj bodo zaradi berljivosti izpolnjene v e-obliki (preko računalnika in ne ročno), če je mogoče, ni pa pogoj za prijavo. Prijavnice skupaj z morebitnimi prilogami pošljite najkasneje do petka, 30. marca 2018, in sicer: po e-pošti na naslov prostovoljec@mss.si; prijava bo postala veljavna, ko dobite s tega e-naslova potrditveno sporočilo (Če pošiljate prijavo iz tujine, mora biti v celoti poslana preko e-pošte.); ali priporočeno po pošti znotraj Slovenije na Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana; velja slovenski poštni žig – – žigosano najkasneje na datum roka za prijave; na ovojnici (kuverti) mora pisati "PROSTOVOLJEC LETA 2017".

  Promocija prostovoljstva in mladinskega dela je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljstvo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Več informacij lahko najdete na www.mss.si, po e-pošti (prostovoljec@mss.si) oz. na tel. številki 01 425 60 55 – Tanja Baumkirher. Zaradi narave našega dela in velikega zanimanja za projekt je zaželeno predvsem komuniciranje po e-pošti.


Novice nam posredujejo tudi...