Natečaji in razpisi - Aktualno

 • Objavljen je Javni razpis za sofinanciranje prireditev v občini Ajdovščina v letu 2021


  19.3.2021

  26-02-2021

  Na spletni strani Občine Ajdovščina je danes objavljen Javni razpis za sofinanciranje prireditev v občini Ajdovščina v letu 2021. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje turističnih in športnih prireditev. Epidemija in ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa imajo bistveni vpliv prav na to področje, čemur je prilagojen tudi letošnji razpis. Prijavitelji naj bodo zato pozorni na novosti in posebnosti letošnjega razpisa.

  Povezava do objave JR za sofinanciranje prireditev v občini Ajdovščina za leto 2021

  Občina Ajdovščina bo sofinancirala prijavljene prireditve, ki bodo realizirane v času od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2021 na območju občine Ajdovščina. Izjema so prireditve iz sklopa 1.11 – Druge turistične prireditve – Občina Ajdovščina bo preko razpisa sofinancirala le tiste, ki so tradicionalno umeščene v obdobje med 1. 7. in 31. 12., ali tiste, ki bodo letos prvič ali drugič organizirane v navedenem času. Ne bodo pa sofinancirani tisti dogodki, ki se tradicionalno odvijajo v prvi polovici leta, pa bi jih zaradi epidemije organizatorji želeli izvesti kasneje. Za datum izvedbe prireditve se šteje datum pričetka posameznega dogodka. 

  Prijavitelj mora za vsako prireditev, ki jo prijavlja na razpis, oddati svojo vlogo. Elektronske vloge se izpolni preko spletnega portala ajdovscina.e-razpisi.si. Povezava do  elektronskih vlog je dostopna tudi na spletni strani Občine Ajdovščina www.ajdovscina.si. Dostopne bodo do 19. 3. 2021, ko se izteče rok za prijavo na razpis. 


Novice nam posredujejo tudi...