Mlade družine - Aktualno

 • Študijski krožek Beremo v naročju staršev


  11. oktober 2018 ob 10.00
  Ajdovščina

  12-10-2018

  Krožek je namenjen spoznavanju prvih korakov v svet pravljic in slikanic, v glasbeni, likovni in gledališki svet.

  Na krožku se bomo srečevali vsak četrtek ob 10. uri v Lavričevi knjižnici v Ajdovščini. 

  Prvo srečanje bo v četrtek, 11. oktobra 2018, ob 10. uri


  Spoštovani mladi starši,

  V Lavričevi knjižnici z oktobrom ponovno pričenjamo s študijskim krožkom Beremo v naročju staršev. Namenjen je mladim staršem na starševskem dopustu, udeležite pa se ga skupaj z otrokom. V okviru desetih srečanj boste spoznali, kako z otrokom narediti prve korake v svet pravljic in slikanic, v glasbeni, likovni in gledališki svet. O tem, kako napraviti te prve korake, bodo govorile likovni pedagoginji, glasbena pedagoginja, logopedinja in družinska terapevtka.

  V okviru programa Z igro do pismenosti  se bomo seznanili s pojmom družinske pismenosti. Spoznavali bomo, kako lahko otroku od najnežnejše starosti pomagamo razvijati različne spretnosti, da bo kasneje branje, pisanje in računanje v šoli kar najlažje steklo.

  Srečevali se bomo enkrat tedensko. Srečanje traja približno eno šolsko uro. S seboj lahko pripeljete tudi dedka ali babico, ali koga drugega, ki je oziroma bo po izteku starševskega dopusta veliko skupaj z vašim otrokom.

  In kaj počnejo ta čas vaši otroci? Najmlajši spijo, večji se plazijo naokrog in se igrajo z našimi igračami, tisti, ki poskušajo prve korake, se že sprehajajo po prostoru in družijo z drugimi otroki. Po potrebi lahko medtem svojega otroka tudi nahranite in previjete.

  Naš krožek je tudi priložnost za srečanja z drugimi starši, s katerimi boste lahko izmenjali izkušnje in spoznanja.

  V veselje nam bo, če boste vabilo posredovali tudi drugim mladim staršem, ki jih poznate.

   

  Veselimo se srečanja z vami! 


Novice nam posredujejo tudi...