Izobraževanje - Aktualno

  • Predelava aronije v sok in kuhanje marmelade


    7.8.2020
    Brje

    30-07-2020

    Aronija vsebuje največ antioksidantov med vsemi vrstami jagodičevja in ostalimi vrstami sadja.

    Vsebuje tudi naravne rastlinske antibiotike in fitoncine, to je sestavine, s katerimi se brani pred insekti, bakterijami in virusi, ljudje pa si z njenim uživanjem lahko izboljšamo svoje življenje.

    Če vas ta poletni sadež navdušuje, ste vabljeni v petek, 7. avgusta ob 17. uri v Učni center Brje.

    Isti dan bo potekalo tudi nabiranje aronije (ob 8.30 na njivi) katerega se lahko po želji udeležite. 

    Delavnica bo vodila Mojca Slokar.

    Obvezne so prijave. Število mest je omejeno na 15.  Zato so obvezne prijave preko spletne prijavnice ali pa na info@lu-ajdovscina.si 05 366 47 50 ali 041 437 785.


Novice nam posredujejo tudi...