Izobraževanje - Aktualno

 • Uspešna promocija kulturnega dogodka ali koncerta


  14. 11. 2018, od 16:00 do 18:30
  CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana

  24-10-2018

  Komunikacija kulturnih dogodkov je zahtevna naloga, namreč – zaradi omejenih sredstev za klasično oglaševanje tega (skorajda) ni, vse manj je tudi specializiranih novinarjev in medijev ter razumevanja urednikov za kvalitetne prispevke o kulturnem dogajanju, še družbena omrežja od nas zahtevajo samo še oglaševanje. 

  Na 3-urni delavnici z Urošem Bonškom boste udeleženci odkrivali tiste komunikacijske prijeme, cilje, ciljne skupine in njim prilagojena osnovna sporočila in komunikativne vsebine, da bo komunikacijska podpora kulturnega dogodka, festivala uspešna in učinkovita. S seboj prinesite vsebine, ki bi jih v prihodnosti radi komunicirali – v drugem delu delavnice bomo delali na konkretnih primerih.

   

  KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

  Delavnica je namenjena vsem tistim, ki se v svojem kulturnem društvu ali zavodu ukvarjajo s promocijo tako posameznih kulturnih dogodkov kot festivalov ...

   

  DELAVNICO BO VODIL

  Uroš Bonšek se s komuniciranjem profesionalno ukvarja že 12 let. 3 leta je delal v oglaševanju, nato bil 7 let vodja odnosov z javnostjo v Centru urbane kulture Kina Šiška, ki ji je priskrbel več kot 40 tisoč medijskih objav. Dve leti je bil vodja odnosov z javnostjo na CNVOS, kjer je komuniciral nevladniške akcije in medijske projekte (#nulapet), trenutno pa je zaposlen kot vodja vsebinskega marketinga v IT podjetju Marand.


Novice nam posredujejo tudi...