Izobraževanje - Aktualno

 • ReLEAD: Leadership skills for the 21st Century


  20.04.2018, 9.00 do 17.00
  Gregorčičeva 7, Ljubljana

  11-04-2018

  Spremembe v svetu se dogajajo izjemno hitro. Spremembe so tiste, zaradi katerih v delovnih okoljih prihaja do negotovosti in koasa, saj posegajo v ustaljene delovne navade in procese, na drugi strani pa od nas terjajo hitre in zrele odzive. Ujeti smo v svetu, ki ga ne razumemo popolnoma in kjer, zaradi nenehnih sprememb, težko predvidimo prihodnost.

  Kaj narediti v takšnih primerih? Kako voditi sebe in druge skozi takšne čase? Katere veščine nam lahko olajšajo krmarjenje skozi to negotovost?

  ReLEAD je pristop, ki v Evropo prihaja iz Indije. S pomočjo pobudnika ReLEAD pristopa, priznanega indijskega predavatelja Abishka Thakore, bomo odgovorili na zgornja vprašanja in vas opremiti z nekaterimi od ključnih veščin. Inštitut za mladinsko participacijo, zdravje in trajnostni razvoj organizira 20. 4. 2018, v Ljubljani intenzivno eno-dnevno usposabljanje ReLEAD(Re-thinking Leadership): Leadership skills for the 21st Century.

  V sklopu usposabljanja, ki se prične ob 9.00 uri in zaključi ob 17.00 uri (z vmesnimi odmori), se bomo poglobili vase, kot vir moči in energije za vodenje. Šele takrat, ko smo zasidrani vase in smo sposobni razumeti sebe, svoje vrednote in moči, smo sposobni navdihniti sebe in druge. Program usposabljanja ReLEAD je metodološko pestro obarvan. Gre za interaktivne pristope z uporabo orodij iz gledališča, umetnosti, pozitivnega poizvedovanja, ontoloških pristopov, skupinskega dela na primeru, preko kvizov in predavanj. Dogodek bo potekal v angleščini.

  Za usposabljanje je predvidena kotizacija, in sicer: 
  -KOTIZACIJA za 1 osebo iz organizacije je 100,00 eur (znesek vključuje DDV)
  - KOTIZACIJA za 2 osebi iz organizacije je 160,00 eur (znesek vključuje DDV)
  *Kotizacija vključuje pokritje stroškov izvedbe usposabljanja, najema prostora za izvedbo, nakupa materialov za izvedbo, prigrizkov in kavnih odmorov.

  Na dogodek se je potrebno prijaviti. PRIJAVA.


Novice nam posredujejo tudi...