Izobraževanje - Aktualno

 • Brezplačni tečaj: Osnove pletenja in krojenja pletenin


  31. januar 2022, ob 17. uri.
  Ljudska univerza, Ajdovščina

  06-01-2022

  Ponedeljek, 31. januar 2022, ob 17. uri.

  Zima je. Ni lepšega, kot je zbežati iz mestnega vrveža v svoj priljubljen naslanjač, v toplo zavetje lastnega doma in vzeti pletilke v roke. Ter vse izklopiti. Pletenje je odlična meditacija, saj se s ponavljanjem enakih gibov misli umirijo, odplavajo in telo se sprosti. Ponavljajoča se vaja je dobra za fleksibilnost sklepov v prstih, mišice v dlaneh ostajajo napete. Raven stresnega hormona, kortizola, se zniža. Poleg občutka da ste nekaj dosegli in da zmorete, dobite tudi super, unikatni izdelek, ki mu na svetu ni enakega. Lahko ga nosite sami ali podarite svojim najdražjim.

  MS Teams – aplikacija za on-line izobraževanja (17)

  Vabljeni na brezplačni 20-urni tečaj. Tečaj je namenjen vsem,  ki si želite osvojiti osnove pletenja, oz. ste že poskusili, a se vam zatika pri krojenju.

  Tečaj bo potekal na Ljudski univerzi Ajdovščina in sicer ob ponedeljkih, od 17. do 18. 30. Pričnemo v ponedeljek, 31. januarja 2022.  Za material (pletilke, volno) poskrbite sami. Pletilke naj bodo za eno številko večje od debeline volne.

  Tečaj bo vodila izkušena mentorica Dragica Čuk Novak, ljubiteljska pisateljica, turistična vodička in »štrikarica« od rojstva.

   

  Obvezne prijave:

  Prijave in informacije na 05 366 47 52, 041 437 785 ali na alenka.magajne@lu-ajdovscina.si.

   

  Program poteka v okviru Letnega programa izobraževanja odraslih in je za udeležence brezplač


Novice nam posredujejo tudi...