Izobraževanje - Aktualno

 • PROJEKTNO UČENJE MLAJŠIH ODRASLIH (PUM-O) - ZA VSTOP MLADIH NA TRG DELA


  od pon-pet
  MKC Hiša mladih, Ajdovščina

  05-11-2021

  Letak pumo - tisk-page-001Letak pumo - tisk-page-002 (1)

   

  KJE NAS LAHKO DOBITE?

  Pokličite nas na telefon 051 419 119. Pišite nam na elektronski naslov pum-o@lu-ajdovscina.si Spremljajte nas na FB profilu PUM-O Ajdovščina. Vaših komentarjev, zasebnih sporočil in drugih odzivov bomo zelo veseli. Spremljate nas lahko tudi preko FB profila Ljudske univerze Ajdovščina.

  Povežite se z nami! Zelo bomo veseli.

   KAJ VAM PROGRAM PUM-O NUDI ?

  Skupaj z vami mladimi:  iščemo možnosti in priložnosti za razvoj poklicne identitete (iskanje zaposlitve, razvoj kompetenc, povezovanje z delodajalci), premagujemo ovire in težave pri zaključevanju ali nadaljevanju šolanja (učna pomoč), razvijamo samoiniciativnost in podjetnost, kreativno preživljamo prosti čas, premagujemo osebne ovire in stiske.

  Nudimo vam poglobljeno karierno svetovanje in informiranje pa tudi pomoč pri vpisu v šolo.

  KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

  V PUM-O se lahko vključite mladi, stari od 15 do 26 let, ki:

  iščete zaposlitev, potrebujete učno pomoč, bi radi poiskali drugačno poklicno pot ali dokončali šolo, imate status brezposelne osebe ali status iskalca prve zaposlitve.

  TRAJANJE IN VKLJUČITEV

  PUM-O poteka celo leto in je brezplačen. Vanj se lahko mladi vključite kadarkoli, predvidoma za obdobje 10 mesecev, z individualno možnostjo podaljšanja ali skrajšanja. Ob vključitvi sklenete pogodbo z Zavodom RS za zaposlovanje, na podlagi katere ste upravičeni do dodatka za prevoz in aktivnost.

  Pokličite nas in pomagali vam bomo pri vpisu v program PUM-O!

  Program PUM-O izvajamo v prostorih Mladinskega centra in hotela Ajdovščina (Cesta IV. Prekomorske 61 a – PALE) – v prvem nadstropju.

  Javni poziv za izbor izvajalcev za program PUM-o

  Program je BREZPLAČEN. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija Iz Evropskega socialnega sklada. 

  ESSZRZZScreenHunter 12


   *S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

   S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si


Novice nam posredujejo tudi...