Izobraževanje - Aktualno

 • Začetek gasilskega krožka v PGD Ajdovščina


  1.10.2021
  PGD Ajdovščina

  23-09-2021

  Začetek gasilskega krožka v PGD Ajdovščina

  Z oktobrom, mesecem požarne varnosti, se v naš dom ponovno vrača gasilski krožek. Člani Prostovoljnega gasilskega društva Ajdovščina v svoje vrste vabimo vse otroke od 6. do 16. leta.

  Krožek bo potekal v dveh skupinah, v prostorih PGD Ajdovščina. Za mlajšo skupino, pionirje (6 – 12 let) bo ob sredah ob 17. uri, začeli bomo že v sredo, 6. oktobra. Za mladince (12 – 16 let) pa bo krožek ob petkih ob 17. uri, začenši 1. oktobra. Na krožku se bomo učili gasilskih veščin, osnov preventive in skozi igro spoznavali delo prostovoljnega gasilca ter gasilsko taktiko.

  V svoje vrste vabimo in z odprtimi rokami sprejemamo tudi nove člane, torej vse starejše od 16 let, ki ste prestari za obiskovanje krožka. Take, ki bi radi postali operativni gasilci ali pomagali pri delovanju društva, vabimo, da stopite v stik z nami na spodaj navedene kontakte.

  Splošno javnost želimo opozoriti tudi, da letošnji mesec požarne varnosti poteka s tematskim naslovom Po potresu lahko tudi zagori. V tem mesecu boste na različnih socialnih omrežjih in v medijih zasledili številne koristne informacije, ki bi Vam v ključnih trenutkih pomagale pravilno odreagirati.

  Vabljeni torej vsi, stari in mladi, vsi ki imate radi gasilce, gasilstvo, ste željni novega znanja in se radi zabavate, da se nam pridružite in spoznate naše poslanstvo.

  Več informacij lahko dobite na facebook strani PGD Ajdovščina, za dodatna vprašanja pa smo na voljo prek e-maila: pgd.ajdovscina@gmail.com ali na telefonski številki 040-370-489 (Anja) oziroma člani na številki 040-454-333 (Peter).

  Na pomoč!


Novice nam posredujejo tudi...