Izobraževanje - Aktualno

 • MLIN, FESTIVAL PODJETNOSTI VIPAVSKA DOLINA 2020


  18. in 19.9.2020
  RRA ROD in MKC Hiša mladih, Ajdovščina

  11-09-2020

  V okviru projekta bo izvedenih več sklopov delavnic in usposabljanj na temo podjetništva. Že prihodnji konec tedna se nam obeta eden izmed zanimivejših dogodkov. Potekal bo Festival podjetnosti Vipavska dolina, na katerega vabimo mlade, željne novih spoznanj, ter starše osnovnošolskih otrok, ki želijo svoje otroke vključiti v programe razvoja kompetenc podjetnosti in kreativnosti.

  V okviru festivala podjetnosti bodo v petek, 18. 9. 2020, ob 17.00, gostili mag. Nastjo Mulej in dr. Blaža Zupana, v soboto, 19. 9. 2020, ob 15.00, pa bodo organizirali delavnico, na kateri bo Matic Batagelj dijakom in študentom predstavil metodo Design Sprint, ki so jo za svoje potrebe razvili strokovnjaki za uporabniško izkušnjo iz Google Ventures.

  Zaradi omejenega števila mest je prijava na dogodek obvezna.

  V Regijski razvojni agenciji ROD Ajdovščina v okviru različnih projektov spodbujajo razvoj kompetenc podjetnosti in kreativnosti od malih nog naprej. 1. septembra letos so začeli z izvajanjem operacije LAS Vipavska dolina “Spodbujanje ustvarjalnega in inovativnega razmišljanja med mladimi – MLIN", ki je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja preko Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 / ukrep LEADER / podukrep 19.2.


Novice nam posredujejo tudi...